Site Consultativ și Forum al Partidului Ecologist Român

BINE ATI VENIT PE SITEUL CONSULTATIV AL
PARTIDULUI ECOLOGIST ROMAN !!!

 PARTID FONDAT IN 1978 !!!

CEL MAI MARE PARTID ECOLOGIST DIN ROMANIA !!!! .

varaFRUMOASA ROMÂNIE !!!

FRUMOASA ROMÂNIE !!!

Stimati vizitatori ai acestui site, membri si simpatizanti ai Partidului Ecologist Roman

Actualizat 21 Mai 2011.

Va multumesc pentru vizite si comentarii si imi cer scuze ca nu am mai  intervenit pe site in ultima vreme. 


Am vazut zilele astea la televizor ca chestorul Fatuloiu, filmat cum ia spaga de la interlopul Chelu, a fost numit reprezentant al Romaniei la Milano.  Dintr-o tara de mafioti, unul dintre cei mai mari, acest Fatuloiu, este reciclat cu un salariu imens in tara mafiotilor, Italia, de parca aceasta nu ar avea destui.  Este cunoscuta lupta acestei tari, Italia, cu mafia si citi oameni si-au pierdut viata in aceasta lupta: carabinieri, judecatori, … .  In loc sa fie degradat si dat afara din serviciul public, acest mafiot reprezentativ al  societatii in care traim, este promovat sa lucreze peste hotare pe banii nostri. Cel mai plauzibil motiv pentru acest act este ca el stie prea multe despre nelegiuirile comise si necercetate sau nepedepsite ale camarilei lui Traian Basescu.  Rusine voua tilharilor, clica de mafioti !!!!

A fost legiferat Codul Muncii .  O noua rusine a asa numitei legislatii romanesti, transforma angajatii in sclavi.  Aceasta asa numita lege trebuie urgent abrogata pentru ca contravine fundamental Capitolului Social din Comunitatea Europeana (CE).  Cind a intrat Romania in CE, m-am bucurat enorm tocmai pentru ca regulamentele si directivele europene vor avea aplicare directa si OBLIGATORIE in Romania.  Kix, Aceasta gloata de extrema dreapta condusa de Basescu a decis exact incalcarea acelor drepturi in loc sa le implementeze in lege in Romania.  Acest cod va face pe cei bogati mai bogati si pe saraci mai saraci, a legiferat sclavia, adica exact aceia care l-au votat pe Basescu vor fi tradati.  Acest instigant comunist isi bate joc de toata tara dupa bunul lui plac si nimeni nu face nimic.  

Nu pot sa trec cu vederea unirea celor trei: PSD, PNL, PC.
Dragii mei, asa numitii presedinti ai acestor partide, trei pionieri, nu vor cistiga nici o alegere.  Ii bate Basescu behaind !  Toate uniunile de partide sunt paguboase, asa este si asta.  Cei trei pionieri in politica: Antonescu, Ponta si unul pe care nici nu stiu cum il cheama, vor termina aceste partide ca pe PNT sau cum a fost terminat PER de Pop.  Uniunea lor demonstreaza lipsa de personalitate politica, de program relevant pentru ce se pretind ca sunt.  

Repet ca per.ro este un gunoi pe internet.  Dl Pana se lupta dar cu Pop, Bizau si R Theodorescu nu ajunge departe.  Ar trebui sa-l demita imediat pe Pop care e un impostor.  Deocamdata Dom Profesor Metanie nu ii da o nota.  

MULTUMESC PENTRU ATENTIE !!!!

Va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti.

Petre I Metanie,
Profesor,
Fondator si
Leader al Partidului Ecologist Roman.

Reclame

72 de răspunsuri la „Site Consultativ și Forum al Partidului Ecologist Român

 1. Stimati Domni,
  Mi-am mai exprimat opiniile pe acest site si trebuie sa spun din nou ca Dl Metanie are dreptate. Rezultatele sint cele mai slabe din istoria PER si vinovati sint numai cei din conducerea acestui partid. Alianta cu PV sa dovedit dezastruasa, nimeni nu se aliaza cu un partid inexistent subminind, prin ridicarea stachetei electorale la 7%, propriile candidaturi. Si faptul ca au fost aceeasi vesnici candidati a contat foarte mult dar lipsa totala a unui program electoral, care mai trebuie sa fie si atractiv, a fost factorul determinant. Toata lumea s-a saturat de mirlaniile lui Dan Paun, incompetenta lui Danut Pop, mutra lui Dumitrescu, pe astia nu-i voteaza nici o majoritate decit din cercul lor de prieteni (interese). Foarte slab, trebuie facut ceva si cred ca Dl Metanie este singura persoana care a dovedit ca poate face ceva.
  Constantin Ionescu.

 2. Stimati vizitatori ai acestui site,
  In primul rind constat ca siteul este din nou folosit pentru a jigni oameni si nu pentru a promova o atitudine constructiva in ceea ce priveste evolutia PER.
  Vreau sa reamintesc ca identitatea celor ce publica nu poate fi verificata deci pot semna si ca Hristos Gornistul, cum vrea fiecare… Ascultati aici:
  Primul site al PER a fost administrat, printre altii, si de Dan Paun de la Braila. Acolo, romanul cenzura mesajele obligindu-i pe contribuabili sa completeze o adresa de e-mail. Asta nu mai este necesar aici dar … mesajele jignitoare vin de la cineva care … completeaza adresa de mail … fara sa fie nevoie !!!!!
  ALO ALO, nu-i nevoie sa completezi adresa de mail omule !!!! Injura si fara aia, se poate, e democratie, unii au luptat cu arma in mina pentru ea !!!! Mult succes !!!!
  Domnule care-ti zici Manolache, eu nu am zis niciodata ca nu ai vrut sa faci un partid ecologist, sau un alt Manolache nu a vrut, dar Adrian Manolache nu avea numarul de oameni ca sa-l inregistreze, trebuiau 250 si nu se uita nimeni la el si Dl Protopopescu la primit pe 15 Ianuarie 1990 in acest partid ecologist, deja fondat si cu peste 260 de membri. Asa a ajuns Adrian Manolache, alaturi de alti peste 400 de persoane, fondator al PER. In Decembrie el era la MER iar in Ianuarie a trecut la PER (de la mere la pere !!!!).
  Sper ca acuma totu-i clar si pentru Adrian Manolache cel adevarat si pentru cel ce scrie si pentru toata lumea. Domnul Protopopescu o fi avut greselile lui dar a este un gentleman. Ii transmit pe aceasta cale salutari lui si sotiei.
  .
  Multa sanatate si spor la treaba dragi tovarasi!
  .
  Petre I Metanie,
  Fondatorul Partidului Ecologist Roman,
  Leader Onorific si Ideologic al PER.
  .
  Pacea fie cu voi, asa cum bine zice Doamna Bosnea.

 3. Multumesc pentru vizite si comentarii Doamna Bosnea.
  De admirat sinceritatea ca nu stiti ce mai e prin PER. Va spun eu ce mai e in PER pe acest site. Aici sunt ultimele informatii si un loc unde puteti pune intrebari si da/primi raspunsuri, daca vreti.
  Nu cred ca Dv si Dl Utiu sunteti de vina pt ce se intimpla in PER. In imensa maoritate leaderii locali sunt foarte buni si harnici, pun mult timp, resurse si entuziasm in ceea ce fac dar PER nu are un program politic atractiv si asta-i vina leaderilor de la virf pentru ca PER nu are un leader competent care sa dea exemplu in munca si competenta politica.
  Dumneavoastra si toti ceilalti leaderi din virf puteti sa elaborati, sa puneti in discutie, sa propuneti actiuni si programe care ar relansa PER, doar sunteti leaderi,dar nu o faceti! Programele si actiunile mele si a altor membri obisnuiti, le ignorati. Unde-i democratia? Hrana transparenta pina in 2010. De ce nu adoptati programul meu de restructurare, sa trecem la treaba!
  Pop a fost inlocuit cu un consiliu de regenta (asta cind regele a dat in mintea copiilor sau are dizabilitati mentale) iar Dl Ciobota nu face nimic … S-a anuntat ceva extraordinar in Decembrie …. Cu atita munca in 2008 s-a inaintat foarte mult … inapoi. De la 1% in Iunie la 0.26% in Noiembrie, de trei ori mai putin. In rest liniste si pace. Fumat ca la olimpiada.
  Multumim pentru urari.
  Sanatate.

 4. Domnule Metanie,
  Dumnevoasra spuneti ca noi nu propunem si nu intreprindem nimic si ca de aceea nu se misca partidul. Nimic mai fals. De aproape 2 ani nu se respecta nici o hotarare adoptata in sedintele de Birou Executiv. Primii care au functie executiva sunt Pres. executiv, Primvicele si Secretarul general. Sa va spun cine sunt? Munteanu, Grecu si Dontu.
  Sa va spun cati secretari generali am avut? Sa va spun de ce s-au schimbat oameni si au aparut noi functii ?
  Sa va spun ca in partid primesc putere de decizie oameni care abia au venit?
  Daca aveti atatea informatii despre ce se intampla inseamna ca stiti si faptul ca eu, Utiu, si alti cativa care nu suntem de acord cu multe decizii deja luate, am ajuns proscrisi si marginalizati. Nu se mai poate pune nici o intrebare fara sa se sara in capul celui care are indrazneala sa o puna. Sa va mai spun un lucru interesant. Nu Pop este cel care da cu pumnul in masa. Nu el este cel care inchide gura oricui. Altii o fac, regte cei de la Sibiu, Brasov, oltenii, Grecu….
  Si cand se ajunge la vot , deschis s-au secret, vedm ca majoritatea sunt de partea ,,puterii” si suntem doar vreo 7-8 care mai facem opozitie. Acum daca ai o parere diferita s-au contrara , celei propuse de ,,prezidiu ”, esti anarhist , devii dusmanul, cel care trebuie evitat, ocolit, marginalizat, ostracizat ….e.t.c……s a.m.d…..
  Trebuie sa intelegeti ca eu chiar nu mai contez ca membru al B.Ex. si ca mine si altii.
  Chiar credeti ca ia cineva in seama programul propus de dumneavoastra? Sunteti naiv.
  S-a instaurat asa un soi de isterie in sedintele noastre ca orice opozitie produce o iritare generala. Asta-i realitatea pe care o vad eu. Cauzele? Ma feresc sa formulez afirmatii datorita lipsei de informatii verificate. Fac doar supozitii pe baza zvonurilor si a analizei situatiilor care au dus la aceasta stare de fapt. Nu am putere decat sa constat, sa iau act de decizii si sa nu le indeplinesc decat pe cele pe care le cred corecte.
  Nu am pretentia ca deciziile mele sunt toate corecte, sau ca parerile mele sunt cele care au valabilitate insa, orice decizie am luat a avut la baza doar propria mea constiinta.
  Nu sunt un om usor de convins si nici nu ma vand usor ,asa ca…..
  Cert este ca sunt convinsa ca voi fi inlocuita cu prima ocazie pe care o vor avea. Asta daca nu le voi usura eu calea demisionand. Oricum de un an incoace sunt doar un nume pe organigrama P.E.R.-ului.
  Sa auzim de bine!
  .
  gabi bosnea

 5. Dragi Ecologisti,
  Vreau sa informez pe cititorii acestui site ce s-a intimplat la Giurgiu.
  Acest Domn Bud ne-a fost impus de catre Danut Pop, asa numitul presedinte al partidului si a venit cu niste idei si oameni care au bulversat intreaga organizatie. La noi era deja clar ca acest Pop e un farseor, nu are habar de nimic si incurca acesta organizatie. Unii au spus-o pe fata ca Domnul Metanie e pe departe cel mai bun din partid si numai el mai poate salva organizatia de la colaps. Acest Bud, care nu are absolut nimic de a face cu ecologia sau PER s-a bagat in fata aici la Giurgiu, impus de Pop. Gioana isi baga toti ratatii in PER. Dar oamenii nu sunt buni de nimic, cacialmale. Acum s-ar parea ca Pop ia dat tot PERul lui Bud. Daca va continua abuzurile pe care le-a facut la Giurgiu acesta va distruge si ce-a mai ramas din PER. Dar poate de asta este platit, asta-i scopul lui.
  Unii s-au intilnit aici si au ales un nou presedinte dar Bud, pus de Pop a facut pe nebunul strigind si injurind oamenii. Atunci sa hotarit ca organizatia sa treaca la PV, ca sefii astia de la PER sunt batuti in cap, niste cacialmale, nu sunt buni de nimic. Eu nu stiu cine ia ales dar i-au ales degeaba, distrug organizatia, sau ce a mai ramas din ea.
  Foarte multi au zis ca trec la PV dar nu toti, ca acolo-i mai rau.
  Noi toti il vrem pe Domnul Profesor Metanie ca presedinte pentru ca a demonstrat ca este cel mai bun, cind vine vorba de competenta in politica este CLAR cel mai bun. El poate calma spiritele si relansa PERul. Acest Pop si oamenii lui: Jura, Bud si altii de pe la Sibiu si de aiurea distrug organizatia, o dau lui Vintu, sau cine stie cui. Cred ca sunt prea slabi sa stie ce vor, nici vorba sa faca ceva.
  Sper sa publicati acest mesaj.
  SANATATE !

 6. Sa mai dam niste raspunsuri la comentarii.
  In primul rind va multumesc pentru vizite si comentarii.
  Anonimului: daca nu se face nimic sunt de vina conducatorii ca nu fac (nu stiu sau nu pot) sau nu promoveaza pe cei ce fac ceva. S-au mai pierdut peste doua luni si tot nu s-a facut nimic. Pacat.
  .
  Dan Sapun: am sa sterg poza cu cimpanzeii, este o gluma.
  .
  Anton Viorel: Multumesc pentru comentariu. Raspuns partial la ce sunt si ce am facut gasiti pe pagina Petre I Metanie. Mai e si poza unui cimpanzeu (sper sa nu-i jignesc pe cimpanzei) acolo !!!
  Pe 16 Ianuarie 1990 dimineata eram la servici ca acumulasem vreo 5 zile de nemotivate de la 1 ianuarie si a zis seful ca ma da afara din servici daca mai lpsesc. Primise ordin !!!! La Bucuresti, sa inscrie PER au plecat George Hutu, Silviu Patrateanu, Gigi Cerbu, Cornel Protopopescu si fiul sau cu coafura punk. Dl Protopopescu era deja in legatura cu Adrian Manolache si Otto Webber de la MER care vroiau sa se inregistreze ca PER dar care nu aveau numarul necesar de adeziuni (251) sa-si inscrie partidul. Cu noi acolo partidul lui era mort, ca multe altele cu acelasi nume. Eu i-am spus lui Protopopescu, inainte de a pleca la Bucuresti, sa nu-i coopteze ca auzisem ca-s oameni de nimic, excroci, dar s-a decis altfel pentru ca si el sa aiba acces la cele trei camioane de ajutoare venite din strainatate. Asa a ajuns Adrian Manolache ”fondator” al PER. Din camioane nu a luat nimeni nimic pentru ca nu existau, a fost teapa, sau asa am auzit eu.
  Va multumesc ca ati intervenit si, daca aveti mai multe amanunte, va rog sa ni le comunicati.
  Sunt sigur ca, la fel ca si mine, acum sunteti poate mai dezamagit de PER ca atunci.
  .
  P I Metanie.

 7. Imi pare rau ca scriu ca anonim dar nu pot sa scriu sub pseudonim sau sub numele meu. Nu am curaj.
  Domnule Metanie aveti din nou perfecta dreptate. Dumneavoastra sinteti la adapost in Anglia dar noi romanii din tara ce sa facem? PER este condus de interlopi, astia nu-s conducatori ci interlopi. Acum incearca din nou sa ne fraiereasca pe noi tinerii, ne aburesc cu prostia lor ecologista care nu exista in PER. Oameni mai prosti ca astia eu nu am mai vazut, toti sint ca Adrian Manolache sau cel care va jignit pe dumneavoastra si pe noi pe acest forum. Dumneavostra sunteti singura speranta a PER, astia sunt nimicuri, gunoaie, de unde dracu au venit, nimeni nu stie nimic de ei. Dumneavoastra v-ati prezentat pe site, ati fost contestat, ati replicat dar cimpanzeii astia cine sunt?
  Sa ne traiti si sa ne ajutati Domnule Metanie. Si Romania si PER are nevoie de oameni ca dumneavoastra dar cea mai mare nevoie o au cimpanzeii care se afla la conducerea PER, nimemi nu da doi bani pe ei.
  Multa sanatate!

 8. Anonim,
  Regret sa fiu de acord cu tine dar cred ca ai dreptate. Nici un partid politic nu-si abuzeazeza baza de tineret asa cum o face actuala conducere PER. Tinerilor ecologisti, foarte dedicati cauzei, li se refuza cea mai minuscula speranta intr-un viitor mai bun in Romania. PER, prin vocea conducatorilor lui supremi promite romanilor deci si tinerilor ecologisti, ca sa cistige voturi … HRANA TRANSPARENTA pina in 2012 !!!!!. Nici cel mai mare dusman al PER nu putea avea o idee mai buna pentru alungarea electoratului !!!!!
  Personal am fost dintotdeauna pentru un PER puternic care sa fie atractiv electoratului si care sa fie condus de oameni competenti si dedicati organizatiei. Asta de acum sunt cimpanzei si … vor sa-mi vada diplomele!
  Sanatate la toata lumea!

 9. Domnule Metanie,
  Imi amintesc poza de pe site, ati publicat-o si anul trecut. De atunci si pina acum acesta a fost singurul site de unde am mai putut si noi, cei din strainatate sa aflam ceva de PER.
  Ati spus ca veti publica diferite documente. Chair daca nu ma intereseza personal, poate ar dovedi si celor care dupa doua zile de la semarea adeziunii s-au declarat presedinti ai Partidului Ecologist Roman, că nu v-ati pierdut timpul prin Anglia, asa cum din nefericire fac multi romani. Ca sunteti impiedicat de niste incompetenti sa faceti ceva in PER este de asemenea clar.
  Sanatate si succes, orice om de buna credinta este alaturi de dumneavoastra si trebuie sa se distanteze de cei ce-si aroga in nume propriu functii executive in PER.
  Daca o puteti dovedi, Partidul Ecologist Roman este partidul dumneavoastra, asa cum FSN a fost al lui Iliescu. Scuze pentru comparatie dar e adevrata.
  Elena.

 10. Scriu pentru prima data pe acest forum.
  Domnule Metanie, ati intervenit in direct de la londra pe b1tv? Cum comentati interventia lui Basescu in parlament si in general situatia actuala?
  Victor

 11. Victor,
  Scuze pentru intirzierea cu raspunsul.
  Da, am intervenit in direct pe B1TV in discutie cu Dl Marica de la sindicatul SED-LEX si ministrul muncii, ce privilegiu pentru ei !!!!. Era in legatura cu eliminarea sporurilor salariale de pina la 75%. Eu am spus ca aici in Anglia nu sunt sporuri de pina la 75%. Ce vor romanii este un salariu decent pentru munca cinstita nu sporuri de nomenclaturisti comunisti. O grila unica de salarizare intre 300 si 30000 ron pe luna care nu prevede nici un spor ar acoperi salariile de la cele mai mici pina la presedintele republicii. Am mai dat exemplul fabricii de automobile Talbot din Anglia care, avind conflicte cu sindicatele a dat toti muncitorii afara si a inchis definitiv fabrica.
  …………
  .
  BASESCU BASESCU BASESCU BASESCU
  Asa numitul presedinte al republicii, marinalul nostru esuat a intrat cu vaporul in asa numitul parlament. A sărit de la visle la contabilitate si hopppp imprumut la FMI si Banca Mondiala. Astea-s banci comerciale de ce să le platim dobinzi, de unde? Imprumutul ar fi pentru a avea bani Boc sa-i plateasca interleopii din campaniile care se apropie, fara asa imprumuturi Elena Basescu (buze groase) nu ajunge europarlametar cu toate succesurile ei.
  La TVR i-a pus centura de castitate lui Geoana, il vrea virgin pina se hotaraste sa i-o traga batrinul marinar… urmeaza Boc si cred ca a pus ochii si pe Tariceanu (model de gay de pe revista).
  Sa vezi atunci FORNICARE !!!!

 12. Draga Victor,
  Bineinteles ca nu toti sunt cimpamnzei. Unii nici nu ma sunt in acea conducere. Anton Codrin este functionar public, Dna Bosnea este o lady care a sustinut cu tot ce a putut PER si conducerea, Dl Munteanu nu mai e de loc – a revenit la PAE si trecut la PIN, Dl Utiu este de asemenea foarte dedicat cauzei noastre, Vasile Grecu a avansat de pe pozitia a 2 a in PER in 2007 pe pozitia a … 9a. Braila este brinza buna in burduf de caine din cauza lui Dan Paun, Sibiul, Brasovul, Iasul, Bacaul (?), Constanta sunt foarte OK ca foarte, foarte multi altii.
  Cimpanzei sunt cei care nu fac nimic in functiile lor, nu se achita de obligatiile lor de conducatori, si cimpanzeu sef este Danut Popp. Buba este oricum la Bucuresti, acolo e gradina zoologica. Ce ar trebui sa faca Danut Popp este sa recunoasca faptul ca este incapabil sa conduca o organizatie politica, sa organizeze alegeri sub conducerea unui comitet si el sa nu mai candideze la nici o functie ca … a fost destul presedinte de partid, ca Ceausescu. Eu nu vad nici o alta iesire din aceasta mizerie in care el ne-a bagat. Este clar ca prostiile lui cu fel de fel de comitete prezidentiale, Jura, PV au fost solutii sigure pentru dezastru.
  As vrea sa am si eu un leader de partid cum a fost Ceausescu in 1968 cind a condamnat invazia din Cehoslovacia si eram mindru de el, dar asta-i cimpanzeu.
  .
  Petre I Metanie
  Leader Onorific PER
  Cel Mai Mare Partid Ecologist Din Romania.

 13. Am primit de la Domnul Munteanu un atasament pe care il reproduc. Cred ca intentia dumnealui a fost sa-l publice pe per.ro, dar cine sa o faca, Popp?
  …..
  …..

  CU TOATE CA MESAJUL DOMNULUI MUNTEANU CONTINEA DOAR ELEMENTE ALE ACTIVITATII SALE IN PER, ACESTA A INSISTAT SA NU IL PUBLIC DECIT DUPA O EVENTUALA DISCUTIE INTRE PATRU OCHI. II RESPECT DORINTA SI STERG MESAJUL SAU …
  PETRE I METANIE

 14. Domnule metanie, de ce vreti sa distrugeti cariere politica a domnului Moraru, de ce ati spus si publicat ca ar fi facut ceva in per? S-ar putea sa-i platiti daune ca i-ati distrus eminenta cariera politica, o fi vorbit cu dumnevoastra fara aprobare de la basescu? Cine stie?
  Dentonyus !!!!!

 15. Dragi Ecologisti, Draga Petrica,
  Sunt si eu, la fel ca toti ecologistii, extrem de dezamagit de completa inactivitate a celor ce-si abroga singuri functii de conducere in PER.
  Am mai discutat cu Cristi, Genu si George si am hotarit ca, prin consens sa te desemnam PRESEDINTELE PARTIDULUI ECOLOGIST ROMAN, FONDAT DE TINE IN 1978 SI LEGALIZAT IN IANUARIE 1990.
  Am luat aceasta hotarire datorita faptului ca esti singurul lider activ si competent a conduce PER, celalti pseudo-presedinti abandonindu-si de fapt obligatiile pe care le au, chiar si ca membri ordinari ai PER.
  Te delegam in consecinta sa reprezinti PER in toate forurile competente si sa adopti orice masuri vei considera necesare pentru relansarea pe baze democratice a Partidului Ecologist Roman, fondat si legalizat de tine si al carui proprietar intelectual esti.
  Mult succes, noi suntem alaturi de tine si te vom sprijini cu trup si suflet in tot ceea ce vei intrepride!!!
  Silviu Patrateanu.

 16. Dragi ecologisti vizitiatori ai acestui site.
  Am luta la cunostinta faptul ca tot mai multe voci se ridica in favoarea domnului profesor Metanie, care are obligatia, cel putin morala, de a trece la cirma PARTIDULUI ECOLOGIST ROMAN. Fara o viziune organiatorica clara si un program politic coerent si implementabil, PER este sortit minimalizarii.
  Va rugam Domnule Metanie faceti ceva pentru acest partid ca este pacat sa-i deamagim pe miile de tineri care-si spun speranta in noi, pentru o Romanie mai buna. Va rugam sa va reiterati crezul politic si re-pozitiona PER pe eshicherul politic romanesc.
  Mult succes si multa sanatate.
  Aurel Ciobanuș.

 17. Domnule Metanie, va rugam mai comentati si mai tineti-ne si pe noi informati cu ce se mai intimpla in PER, cel mai iubit Partid Ecologist din Europa.
  A fost anuntat ca a murit cineva de la PV, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
  Celor vii multa sanatate !!!!!!

 18. Stimate Domnule Metanie,
  Sunt un mare simpatizant al PER si urmaresc cu interes acest site si activitatea dumneavoastra in general.
  Felicitari pentru ca ati avut curajul sa va asumati raspunderea conducerii executive a Partidului Ecologist Roman pe care l-ati si fondat! Sunteti persoana cea mai competenta pentru a ocupa aceasta functie: Leader al Partidului Ecologist Roman si nu vad cine nu v-ar sprijini la relansarea PER, CEL MAI MARE PARTID ECOLOGIST DIN ROMANIA.
  Va doresc mult succes si abia astept video mesajul dumneavoastra!
  Referitor la candidatura Principelui Radu la presidentia Romaniei, eu cred ca este cam fortata ca si CV ul sau. Cum poti sa ajungi din actor … colonel si doctor in stiinte militare in numai citeva luni? Asta-i baliverna, diploma de doctorat data de Academia Militara este, cred eu, pe degeaba si nu pe merit.
  Ioan Vasilescu
  Inginer.

 19. Dragi ecologisti,
  Din nefericire am inregistrat un nou rezultat negativ la alegerile europarlamentare. Trebuie sa ne unim in jurul domnului Petrica Metanie, sa-i dam sansa sa ne arate ce poate sa faca, iar noi sa ne marim rindurile si sa devenim o voce cu ocazia alegerilor prezidentiale.
  Cind publicati videomesajul Domnule Metanie? Lumea vrea sa va cunoasca.
  Sanatate,
  Silviu Patrateanu
  ITALIA

 20. Domnule Metanie,
  Va rog sa ne mai tineti informati cu ce se mai intimpla in tara lume si PER. Asteptam comentariile dumneavoastra.

 21. Stimati membri si simpatiaznti PER. Multumesc pentru vizite si comentarii. Din pacate am tot intirziat cu video-mesajul, cauza este zgomotul locuiesc sub culoarele de zbor ale celor doua mari aeroporturi Londoneze, Heathrow si Gatwick si-i mult zgomot de la avioane.
  Oricum vacanta placuta in continuare si succes la examene si in tot ceea ce faceti. Nu v-am uitat, ma gindesc numai la voi.
  Sanatate,
  Petre I Metanie,
  Fondator si
  Leader al Partidului Ecologist Roman.

 22. Si eu care ma gandeam sa ma inrolez in acest partid, cu gandul de a opri cumva degradarea mediului inconjurator al acestei tari si a opri fluxul de gunoaie umane si de alta natura de la vecinele noastre capitaliste…
  Si cand colo…aici POLUARE acuta.

 23. Domnule Zamfira,
  Va multumim pentru mesaj. Noi suntem mai libertini, avem mai mult respect pentru libertatea de exprimare si opiniie. Exprimarile caracterizeaza autorii iar opiniile apartin lor. Se gasesc totusi si oameni cu judecati de mare valoare in PER. Va multumesc ca nu sunteti de acord cu unele comentarii.
  Sanatate.

 24. Stimati Vizitatori ai acestui site.
  VA MULTUMESC PENTRU VIZITE SI COMENTARII. MULTI STIU PROBABIL CA AM LOCATIA PERMANENTA IN MAREA BRITANIE.
  INCEPIND CU VIMERI 02 OCTOMBRIE, VOI FI IN ROMANIA, LOCAT IN JUDETUL BACAU. VA ASTEPT PE TOTI CEI CE DORITI SA MA CUNOASTETI LA O DISCUTIE SAU SA MA REVEDETI. PUNCTUL DE CONTACT ESTE FILIALA MOLDOVA DE LA BACAU SAU ACEST SITE. SPER SA PUBLIC SI UN NR DE MOBIL, ODATA AJUNS IN ROMANIA.
  MULTA SANATATE LA ABSOLUT TOATA LUMEA.

  PETRE IOAN METANIE
  FONDATOR SI LEADER AL
  PARTIDULUI ECOLOGIST ROMAN.

 25. ultumesc pentru vizite si comentarii. M-am intors dupa doua saptamini de concediu in Romania, eu fiind locat la Londra.
  Romania tot o tara mizerabila unde ecologia este la coada interesului politic si ce oportunitate scapata de catre PER.
  Am aflat ca PER va avea candidat la presidentia Romaniei, nu e prea clar daca va fi cu PV sau nu, dar mai vedem noi.
  De la Londra:
  Petre Ioan Metanie
  Leader PER.

 26. Scuze pentru mis-informare. Candidatul PER la presidentie este IANE OVIDIU-CRISTIAN.
  Scuze pentru confuziile create. Pacat de limbaj.
  P I Metanie
  Leader al Partidului Ecologist Roman.

 27. Simbata 16 Noiembrie, candidatul la presidentie PER, dl Ianis a vizitat organizatiile Suceava si Bistrita unde a aparut la televiziune. Mult succes!!!!
  Petre I Metanie.

 28. Dupa cum vedeti ne dam de centru dreapra.De cand sunt in acest partid nu sa mai vazut asa ceva,un mare bulll shit.Acesti mari consilierii de seama,cica ai lui Pop Danut sunt niste oamenii care isi vad interesul propiu, nu si cel al patidului.Cum e posibil,dar adevarat,tinand cond ca avem o doctrina de centru stanga si noi facem aliante de dreapta. INTREB:de cand dracu facem noi aliante de dreapta????? Avem niste oamenii in conducerea partidului care se cred desteptii dar nu au nici o treaba cu doctrina si cu statutul acestui partid.Sa revenim la alegerile pt presedinte.Am obtinut cel mai prost scor posibil,nu mai punem la calcul ca vrem sa fim in topul politic,dar cu cine facem aliante:cu pierzatorii.Mai nou in partid nostru sau mai bine zis la aceste alegerii am avut un staf pt campania prezidentiala,care NU sa vazut nimic din ceea ce a facut.De ce: 1-NU AVEM FONDURII ; 2-AU IMPRESIA CA SUNTEM NISTE PROSTII ; 3-NU AM VAZUT NIMIC CONCRET ; 4-NUMAI NISTE ABERATII NEFONDATE. Hai sa va spun eu cum stau lucrurile in P.E.R. :La alegerile pt parlament am candidat pt deputati dar mi sa dat telefon si mi sa spus sa mi retrag candidatura ca asfel acest partid va avea de suferit.Dar bani mei care i am investit cine mi da?????La noi toate bune si frumoase,pana cand acest individ,tip,om cum vreti voi sa l numitii PAUN DAN vine si imi spune sa merg in teritoriu sa fac campanie electorala. Dar intreb : cine mi a facut campanie electorala mie?nu mi sa dat nici afise electorale,NIMIC,NIMIC si pt ce sa fac eu campanie electorala pe bani cui????

 29. IN ACEASTA CAMPANIE NU MI SA RASPUNS LA NICI UN TELEFON,TOATA LUMEA AVEA TREABA. DE CARE TREABA??????? AM INTELES CA STAFUL AVEA TREABA CU TELEVIZIUNILE?CU PRESA?DAR LA PARTID NU ERA NIMENII?? Nu credeti ca ne tradam principiile si moralitatea? Atat am avut de spus

 30. Stimati domni,
  Va vorbeste primul presedinte al Partidului Ecologist Roman si senator in sesiunea 1990-1992 pe numele sau Adrian Manolache, cel care impreuna cu Otto Weber au creat acest partid intr-o perioada in care acest impostor metanie era in izmene pe calator si nici nu exista.
  Daca nu va cinstiti precursorii si pionierii n-o sa aveti niciodata succes. Trebuie sa cinstiti memoria inaintasilor asa cum fac liberalii. Pentru ecologisti si pentru democratie Manolache Adrian este adevaratul precursor.
  Ce nu se stie despre acest adevarat erou este ca a fost primul care a scris o scrisoare lui Ronald Reagan in 1984 cand a dat un interview la Ambasada Statelor Unite din Sofia cu privire la situatia dezastruasa din Romania. Cercetati arhivele FBI-ului si CIA stimati domni si veti vedea cine este cel care a rasturnat regimul din Romania comunista !?

 31. Draga Anonymous
  Spui ca esti Adrian Manolache. Ai uzurpat PER si ai fost dat afara, schimbat cu Otto Weber. Ai abandonat parlamentul si electoratul si ai cerut azil politic in Austria de pe pozitia de senator. In Austria ai mincat lebedele de pe lacuri cu tiganii. Nu aveai cum sa fii fondatorul PER pt ca la inscriere nu aveai oameni si erai in MER.
  SANATATE, MAI ALES MINTALA D-LE MANOLACHE!

 32. Cine este acest tembel ordinar cu cacat in cap , numit metanie? De unde a aparut acest uzurpator nenorocit care se autointuleaza fondator al PER?
  Bai cretinilor uitati-va in cartea de istorie si in Monitorul Oficial din anul 1990 din data de 16 ianurie 1990. Uitati-va cine a fost presedintele PER incepand din 5 ian. 1990! Unde a functionat PER in anul 1990! Cand a fost primul Congres al PER si cand s-a format Conventia Democratica si cu cine ! Cititi cartea de istorie tembeli nenorociti si agramati si veti vedea cine este fondatorul si primul presedinte al PER, in nici un caz acest metanie , acest gainat aparut de nicaieri sa murdareasca imaginea unui partid nascut din munca si eroismul unora ca Adrian Manolache, Otto Weber, Lucian Gruia, Anghel Mihailescu, Adrian Pantazescu, Valentin Vasilescu, etc. Toti acesti eroi sunt cei care au fondat Partidul Ecologist Roman in pofida FSNului lui Ion Iliescu si SRIului lui Virgil Magureanu. Moarte uzurpatorilor si hotilor care isi pun labele murdare in casa sfintilor martiri ai neamului !

 33. De unde ati aparut fratilor? V-ati inmultit. Vedeti ca aveti apa in urechi. Succes la mitocanii – mitocanilor!
  Petre I Metanie
  Profesor,
  Fondator si leader al PER>

 34. Stimati domni, vizitatori ai acestui site. Un grup de mitocani care se dau fondatori PER, Adrian Manolache, lichele politice ale anilor 90, si stim cu totii ca au fost destule, vor sa-l destabilizeze pe acest titan al politicii romanesti care este Dl Metanie, fondator al PER, al organului de presa independent OPOZITIA si isi abroga titluri pe care nu le au avut niciodata. Dl Metanie a publicat carnetul PER cu nr 1, care-i apartine si-i semnat de presedintele acesui partid la vremea respectiva Adrian Manolache. Astia de acum sunt mitocani confuzi. Manolache a fost presedinte (dat jos ca era prea slab) nu fondator PER. Presedinti au fost mai multi, dar fondatori numai unul.
  Sa ne traiti Domnule Metanie, Dumneavoastra ati facut pentru partid ceea ce nu au facut toti senatorii transfugi ai acesui partid. De ce nu raspund la intrebarile dumneavoastra tradatorii acestia?
  Noroc si la mai mare Dle Metanie!

 35. Distinsi vizitatori ai acestui site. Intr-un spirit democratic total, dl Metanie a hotarit sa puna la dispozitie site-ul PEROMAN tuturor celor ce vor sa isi aduca contributia la consolidarea PARTIDULUI ECOLOGIST ROMAN dar, niste persoane care semneaza ca Adrian Manolache si altii folosesc cuvinte jignitoare la adresa fondatorului si leaderului nostru dl profesor Metanie. Nu mai publicati porcarii pe site si nu mai raspundeti la mitocanii dle Metanie. Va rugam noi, toti cei de buna credinta din PER.
  Multa sanatate,
  Hidrogen.

 36. Eu Tache Parvulescu, membru fondator al PER impreuna cu Ghenadie Tudor si STefanescu Alexandru, de asemeni membri fondatori, alaturi de nume importante in PER precum Adrian Manolache, Pantazescu Adrian, Anghel Mihailescu, Lucian Gruia, Marcian Bleahu,Calin Georgescu, Talpes Iulian, Draghici Gheorghe,sotii Pale, Gurgulescu Felix, etc.declaram pe propria raspundere ca acest „metanie” este un impostor care a aparut de nicaieri si care la vremea cand s-a creat PER nu exista.
  Cei care isi aroga merite nemeritate vor fi blestemati in veacul vecilor si nu vor avea parte de liniste si pace toata viata lor
  de ticalosi ordinari!
  Tache Parvulescu,membru fondator si vicepresedinte PER si fondator si presedinte PNE!

 37. Simati Domni,
  De unde ati mai aparut si dumneavoastra? Numele DUMNEAVOASTRA imi amintesc de membri ai MER care au trecut la PER inainte de inregistrarea la Tribunalul Bucuresti, ca sa nu ramina fara partid. Niste impostori care nu au avut niciodata nimic de-a face cu ecologia sau politica. V-ati lasat pacaliti de asa numitele CAMIOANE CU AJUTOARE din strainatate ale lui Adrian Manolache, alt fondator PER dar de fapt un transfug in Austria unde a mincat cu tiganii lebedele de pe lacurile vieneze, si dupa limbaj un mitocan analfabet.
  Asa ca Stimabili Domni, Partidul Ecologist Roman are un singur fondator, pe subsemnatul, si citeva sute de membri fondatori inscrisi pe lista de inscriere la Tribunalul Bucuresti.
  Partidul Ecologist Roman a fost infiintat la Bacau in Ianuarie 1978 de subsemnatul PETRE I METANIE, fiind singurul fondator. Alaturi de mine au fost Dnii Balan Gheorghe, Silviu Patrateanu si Leru Alexandru.
  Actualmente sunt localizat la Londra si in afara celor din Miscarea Ecologica Romana a lui Dolfi Drimer, nu sunt constient de nici o alta persoana care sa se pretind a fi fondator iar carnetul cu nr1 , contrasemnat de Adrian Manolache publicat pe acest site o confirma.
  Multa Sanatate.
  PETRE I METANIE
  PROFESOR
  FONDATOR SI LEADER AL
  PARTIDULUI ECOLOGIST ROAMAN.

 38. D-le Metanie ,de ani de zile faceti din nefericire o mare eroare !! Partidul Ecologist infiinfat in 1990 , de care vorbiti d-vs ,a fost DESFIINTAT in 2003, prin hotarare judecatoreasca.In acelasi timp tot in 2003 alte doua partide s au DESFIINTAT ( AVE si CER ) si a aparu nu NOU partid ecologist cu numele de PARTIDUL ECOLOGIST ROMAN format din fuziunea celor trei partide ,cu un NOU statut , un NOU insemn electoral ( BRADUL ) ,o noua conducere ( Protopopescu de la fostul PER , Mateescu de la fostul AVE si Hazaparu de la fostul CER ) Decizia DEFINITIVA de infiintare noului Partid ecologist este cu nr. 1923/12.o9.2003. si decizia Curtii de apel Buc. nr1935/2003. Cu stima , va doresc sarbatori fericite !!!

 39. Realitatea este ca Dl Profesor Metanie este fondatorul indisputabil al Partidului Ecologist Roman, cum o dovedeste si carnetul de membru cu nr1, publicat pe acest site.
  Noroc bun!

 40. Stimati domni, foarte bun site-ul domnului Metanie, Peroman asa cum o constata multi si din strainatate. Domnul Metanie este fondatorul incontestabil al PER si nu a abandonat niciodata partidul ba chiar a ajutat cu bani pentru care ii multumeste Ion Ratiu. Felicitari Dle Metanie.

 41. Felicitari la depasirea a 15 000 de vizitatori (17/05/2010)ai siteului si multumim Domnule Profesor Metanie pentru a ne da posibilitatea de a comenta liber activitatea PER si nu numai.
  Multumim Domnule Metanie.

 42. Domnule Metanie
  Sunt un simpatizant al P.E.R ma mira faptul ca o persoana asa de activa pe net ca dumneavoastra nu vine in romania sa ne arate cum se face politica.
  va respect pt. realizarile dumneavoastra si pentru varsta pe care o aveti, sunt uimit insa de faptul ca stati in Anglia si dati lectii de politica de la distanta in loc sa ne dovediti celor din Romania cum trebuie condus P.E.R nu intru in polemica privind cine si cand a fondat P.E.R sunt insa interesat de ce se va intampla cu acest partid, am citit declaratiile inflacarate cu iz „comunist” prin care unii din cei care posteaza isi declara „dragostea” fata de dumneavoastra am citit si postarile injurioase care dau masura caracterului unor persoane cu pretentii intelectuale, concluzia la care am ajuns este simpla……este usor sa acuzi de la 3000 de km ca nu se face nimic este usor sa acuzi ca P.E.R este condus de incompetenti este usor in general sa stai si sa nu faci nimic dar sa te erijezi in „profesionist” din pacate scena politica romaneasca este „murdara” iar romanii care sunt „multilaterali dezvoltati” dar nu stiu sa faca nimic „urla” si ataca pe oricine nu achieseaza la opinia lor.
  Domnule Metanie, va considerati leaderul(conducator) P.E.R din putinele mele cunostinte politice stiu ca un conducator de partid este ales de catre un congres, este corect? daca majoritatea alege o persoana nu este corect sa fie respectata dorinta ei (a majoritatii)? cei care pierd alegerile ar trebui sa aibe decenta sa se resemneze si sa se pregateasca pt. urmatoarele alegeri, corect? dar romanii nostri ce fac? incep sa „sape”, „scindeze”, „atace” „puna bete-n roate” asta este explicatia simpla a situatiei existente in P.E.R la aceasta ora exista un grup minoritar care nu accepta dorinta exprimata de majoritate.
  Este trist ca un partid deosebit ca P.E.R care incearca sa supravietuiasca in conditiile vitrege din romania este pur si simplu „minat” din interior de oameni „mici” cu apetit doar spre functii si castiguri usoare care se plang ca majoritatea nu asculta de ei.Acuzele pe care le citesc pe acest site sunt deplorabile, una din regulile de baza ale dreptului este prezumtia de nevinovatie (in dubio pro reo), daca acuzi trebuie sa faci si dovada, lucru care nu se regaseste in nici una din postarile prezente de acea consider ca multe persoane care isi varsa „veninul pe acest site ar trebui sa isi gaseasca o ocupatie.
  Imi cer scuze daca tonul meu a fost caustic si va salut cu respect.

  Ghilgames

 43. O propunere constructiva pe care doresc sa o impartasesc este, corelarea celor care doresc cu adevarat o schimbare in P.E.R obtinerea calitatii de membru, prezenta la congres, si schimbarea sau nu pe cale democratica a actualei conduceri daca este sau se considera necesar.
  Cei care impartasesc aceasta propunere sunt liberi sa ma contacteze pe adresa ghilgamesenchidu@yahoo.com

 44. In primul rind va multumesc pentru vizite si comentarii. Am sa raspund in ordinea in care le-ati adresat.
  1. Nu vin in Romania din cauza unei boli necritatoare ce necesita controale din timp in timp si medicatie adecvata. Mai sunt si alte motive sotia mea fiind angajata aici iar eu nu pot sta singur. Politica se poate invata si de la distanta si in Romania este liber studiul politicii, oricum nu as fi cel mai bun profesor.
  2. Oamenii ma privesc cu ochi diferiti si au opinii diferite despre mine, nu toate comuniste si apoi am fost si eu tinar odata. Despre injuraturi sa nu mai vorbim, de la cei mai inalti senatori ai PER.
  3. Nu m-a ales nimeni leader PER iar presedinte este tot Dl Pop, m-am autonumit leader frustrat fiind de inactivitatea presedintelui sau a conducerii in general. Pe ultimul candidat la Presidentia Romaniei nu-l cunoaste aproape nimeni, eu nu-l cunosc si, v-ati investi timpul, munca si banii intr-un necunoscut? Poate da dar eu nu as face-o chiar daca ar fi Ghilgames din Mesopotamia. Presedintele nostru nu merita nimic, nici un credit. Este un banal absolvent de liceu fara cuvint care si el s-a autoales dar ce a facut in peste doi ani? Nimic.
  4. Aveti dreptate si parca-mi cititi gindurile: oamenii nu stiu sa piarda frumos, ei dau cu piciorul daca nu au iesit presedinti dar dupa aia nu fac nimic. Sa stiti ca sunt oameni si pe care se poate baza ex. Grecu, Bosnea, Utiu, Ciobota … etc … oameni care au investit enorm in aceasta organizatie si merita toata stima
  5. Domnule Ghilgames, pe Ghilgames nu-l mai voteaza nimeni. Spuneti cine sunteti ca sa va putem sprijini.

  Petre I Metanie
  Fondator si leader al PER.

 45. Buna ziua, imi pare sincer rau sa aud ca sunteti bolnav si imi cer scuze de „ironia” folosita necunoscund situatia dumneavoastra.
  Sunt de acord cu dumneavoastra ca este greu sa ai un candidat cvasinecunoscut, dar ce om politic cu imagine, bani, suport ar candida pt. un partid de nisa in conditiile „vidului”politic din romania, parerea mea este ca un partid trebuie sa isi”creasca” candidatii, in timp si nu trebuie sa „importe” figuri din alte „parti”…cunosc persoanele numite de dumneavoastra si sunt de acord ca au muncit mult, domnii Grecu, Ciobota…dar despre domnul Utiu am cu totul alta parere, culoarea „albastra a „ochilor” dumnealui nu s dezminte si incercarile dansului repetate de a „da” partidul ma fac sa nu fiu de acord cu dumneavoastra. Numele meu nu re relevanta…eu incerc doar sa unesc oamenii cu adevarat interesati in a implementa o reala politica ecologista in Romania…nu am nevoie sa fiu votat pt. ca nu am veleitati de conducator.

 46. Doamnelor si domnilor,simpatizanti ai politicii ecologiste,chiar uitati de realitatile sociale,politice si economice din Romania? 1.Exercitiu democratic execrabil, determinat de partidele parlamentare( sustinerea acestora cu fonduri de la bugetul de stst ,redistribuirea voturilor partidelor mici in favoarea celor parlamentare, acordarea timpilor de antena,etc.). 2.Activitatea membrilor PER nu este sustinuta financiar de catre nimeni.Fiexare organizatie judeteana se descurca cum poate. Va propun sa ne folosim energiile in consolidarea PER cu realism, discernamint politic si dragoste pentru aceste plaiuri minunate. Va multumesc pentru atentie!

 47. Care este procedura de aderare in acest partid? Imi poate da si mie cineva mai multe detalii/informatii? Va multumesc.

 48. LA MULTI ANI! Domnilor fata de campania candidatului PD_L din Hunedoara (intr-o comuna)nu aveti nimic de spus vis a vis de faptul ca foloseste culoarea verde in aparitiile grafice (bannere,afise)!

 49. ACESTA ESTE ARTICOLUL DIN ALFA NEWS:

  Către
  PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
  În atenţia domnului preşedinte POP – PER – MONDIAL
  Ne adresăm excelenţei voastre printr-un comunicat ce se doreşte a fi un pamflet, întrucât a lua în serios năstruşniciile dumneavoastră înseamnă a fi lipsiţi de simţul umorului.
  V-am asemuit, stimate domnule, cu celebrul deja MONDIAL, dat fiind faptul că aveţi trăsături comune, cum ar fi:
  1. Comiteţi infracţiuni pe care le puneţi apoi în seama puradeilor şi pirandelor.
  2. Sunteţi la fel de analfabet precum celebrul personaj, întrucât pregătirea dumneavoastră precară nu vă conferă posibilitatea de a înţelege anumite chestiuni fundamentale cum ar fi elemente despre bunul simţ, buna cuviinţă, libertatea cetăţeanului, inclusiv dreptul acestuia la apărare şi multe altele.
  Am reuşit, în schimb, să identificăm şi două deosebiri fundamentale faţă de personajul în cauză, acestea fiind:
  – dacă celebrul MONDIAL este extrem de bogat, dumneavoastră sunteţi un MONDIAL PRIBEAG, fără un acoperiş deasupra capului, fără o maşină, căruţă sau măcar bicicletă;
  – dacă la stabor împricinaţii sunt chemaţi, vai, dumneavoastră nu vă puteţi ridica nici măcar la regulile ţigăneşti, neavând nici demnitatea de ai chema, ci pur şi simplu îi înjunghiaţi pe la spate.
  Regretăm profund că am fost părtaşi cu dumneavoastră la adevarata cocină în care a fost transformat Partidul Ecologist Român sub penibila dumneavoastră cârmuire.
  Regretăm că mai sunt încă oameni care, spre deosebire de dumneavoastră, au urmat nişte şcoli şi în numele cărora vă permiteţi să comiteţi abuzuri şi mojicii.
  Tratând mai serios chestiunea, vă aducem la cunoştiinţă faptul că, scârbiţi în exclusivitate de persoana dumneavoastră, în data de 26.02.2011 conducerile mai multor filiale ale PER au decis trecerea la un alt partid.
  “Vexat” de întâmplare, aflându-vă, sperăm, pentru puţină vreme la conducerea unui partid, aţi emis un comunicat din care rezultă că au fost excluşi un numar de 10 preşedinţi de filiale judeţene.
  Minunat! În sfârşit, recunoaşteţi că sunteţi şef peste nimic!
  V-aţi permis ca în comunicat să invocaţi o şedinţă a unui birou permanent despre care avem informaţii certe că nu a avut loc şi să terfeliţi şi imaginea celor câţiva oameni care, din raţiuni pe care nu le înţelegem, au mai rămas în acel partid.
  Apreciem că deranjul a fost gratuit, întrucât, în conformitate cu legislaţia în vigoare, trecerea la un nou partid înseamnă automat demisia din partidul în care respectiva persoană a fost membră, iar noi am avut demnitatea de a vă comunica printr-un document absolut decent, hotărârea luată de filialele pe care le reprezentăm. În altă ordine de idei, vă atragem atenţia că, supraîncălzit probabil de aburii alcolului pe care aveţi obiceiul să îl consumaţi în excedent, trei persoane au fost excluse pentru a doua oară. Să înţelegem că nu muriseră din primul glonţ?
  De unde ne-aţi exclus?! Dintr-o mocirlă din care în sfârşit hotărâsem să plecăm? Ne-aţi alungat dintr-o grupare supuse ameninţărilor de către creditorii dumneavoastră?
  Dacă doriţi, vorbind serios, am plecat şi datorită faptului că, în conformitate cu numeroasele dumneavoastră relatări, firma Alinei Muthi era, chipurile, fundamentalul sponsor al PER. Ne vom cere scuze prin toate mijloacele de la firmele ţepuite de Alina Muthi în complicitate cu dumneavoastră, îi vom asigura de toată compasiunea şi respectul nostru, prima decizie în acest sens fiind aceea de a ne retrage dintr-un partid condus într-un mod infracţionar.
  Acesta este ultimul răspuns pe care îl vom da oricăror atacuri mizerabile pe care le veţi exercita împotriva noastră.
  Biroul de presă al PARTIDUL VERDE ECOLOGIST

 50. AM FOST UNUL DINTRE PRIMII CARE L-AM CRITICAT PE DANUT POP PENTRU FELUL IN CARE CONDUCE PER. IN 2007 AM CONVENIT IMPREUNA CU EL SI ALTI CONDUCATORI PER CA EU SA IAU SUB REDACTARE WEBSITEUL per.ro, dar pina la urma s-a sucit si, astfel a aparut PEROMAN. Am fost printre primii care am contestat persoana lui Pop si aflind ca e doar absolvent de liceu am gasit explicatia la incompetenta sa de a conduce o organizatie. A fost (s-a ales) presedinte PER la un congres fraudulos tinut la Brasov. Ce a urmat a fost dezastru, cadere dupa cadere pina la 0,24 % din electorat. La prima dovada de incompetenta crasa el trebuia dat afara fara fasoane si gata.
  Inteleg intru totul frustarea celor ce au decis sa paraseasca PER dar oameni ca ei cred ca trebuiau sa ramina in organizatie si Pop zburat! Noi va asteptam inapoi in mijlocul nostru pentru a lupta pentru eliminarea imposturii. Nu cred ca veti realiza nimic cu noul partid iar limbajul folosit in articol la adresa celor ce au decis sa ramina in PER nu va face mare cinste, ma simt jignit fara motiv. Eu cred ca prin efortul nostru comun PER poate fi reformat.

  Petre I Metanie
  Leader si Fondator al
  Partidului Ecologist Roman.

 51. Nu ai mai dat nici un semn de viata.Ce mai faci.care e adresa ta de E-mail ?
  PASTE FERICIT la toti !

  Zina si Eugen

 52. A murit un mare escroc international! Un tembel care a visat ca a fondat el PER in 1978. Era asa de prost si de cretin incat uita ca in 1978 cand el avea 26 de ani, nimanui nu-i trecea prin cap ca in Romania se traieste prost si ca ar trebui schimbat regimul si mai ales sa se creeze alte partide in afara PCRului. Deci acest gunoi a fost pus de securitatea lui Magureanu sa creeze o alta diversiune ca toate celelalte partide ecologiste pe care le facuse securitatea in 1990 ca sa desfiinteze PERul autentic fondat de mine. Odata cu revenirea mea in tara oamenii lui Magureanu isi imaginau ca o sa ma implic iar in politica si l-au pus pe acest turnator colaborator metanie sa isi aroge calitatea de fondator PER. In acest sens a si falsificat un carnet de partid PER pe care s-a trecut ca fiind al lui cu numarul 1 si de asemeni m-a umplut cu laturi spunand ca am mancat lebede in Viena. Era de o josnicie fara margini , un adevarat criminal in solda lui Magureanu. Nu va temeti tovarasi ofiteri ca mai revine Manolache in politica romaneasca murdara si jegoasa, asa ca nu mai incercati sa-mi uzurpati calitatea de Presedinte fondator al PER. Tehnica de masluire a istoriei este o alta modalitate mizerabila prin care securitatea si-a confectionat propriile personalitati si propriile idei si evenimente. Un alt fapt care trebuie sa dea de gandit altor impostori si uzurpatori de calitati oficiale, este ca acest metanie era de varsta mea si a crapat pentru ca Dumnezeu nu a mai suporta minciunile lui sfruntate. Sper si ii doresc din inima sa putrezeasca in iad si deasemeni toti cei care mai fac ca el, care slujesc diavolul si minciuna , ca el sa pateasca . Dumnezeu este mare si vede pe cei care mint cu nerusinare si mai ales pe cei care isi asuma meritele altora. Un alt gand pentru toti cei care mai vor sa imi faca rau intr-un fel sau altul, vor pati ca acest metanie, un gunoi fara nici o valoare !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s